13 Μαρτίου 2014

Ξεκίνησε(επιτέλους) η λειτουργία του Κέντρου Δια βίου Μάθησης στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Την 25η Φεβρουαρίου 2013 ξεκίνησε  η λειτουργία του Κέντρου Δια βίου Μάθησης στο Δήμο Ηρακλείου Αττικής. 

 
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του 1ου Λυκείου στην οδό Πεύκων αρ. 50. και αφορούν ενήλικες. Τα μαθήματα προσφέρονται απογευματινές ώρες μεταξύ 17:00 και 21:00 μμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Οι εκπαιδευόμενοι που έχουν ήδη επιλεγεί (με σειρά προτεραιότητας) θα κληθούν ατομικά από το γραφείο του ΚΔΒΜ του Δήμου μας για να ενημερωθούν για το ωρολόγιο πρόγραμμα και την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων τους.
Όσοι δεν είχαν κάνει αίτηση τον Οκτώβριο του 2013 θα αναμένουν νέα ανακοίνωση για την έναρξη της Β’ περιόδου των μαθημάτων ώστε να κάνουν αίτηση. 

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στη διαδικασία αιτήσεων του περασμένου Οκτωβρίου, θα ενημερωθούν από σχετική ανακοίνωση η οποία θα αναρτηθεί στην σελίδα του Δήμου μας [e-irakleio.gr] όπως και σε σημεία ενδιαφέροντος (Εκκλησίες, Σχολεία, Πολιτιστικό Κέντρο και Δημοτικά Γυμναστήρια). 

Υπεύθυνοι εκπαίδευσης και οργάνωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας είναι οι: Καλογεράκη Μαρία Υπεύθυνη Οργάνωσης και Αντωνόπουλος Βασίλειος Υπεύθυνος Εκπαίδευσης. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2132000288.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.