17 Δεκεμβρίου 2013

Σε ...φουλ δράση οι Νέοι της παράταξης “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη”

Τα ...γυαλιά έχουν φορέσει σε πολιτικούς και τοπικούς φορείς οι Νέοι της παράταξης που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” - Ποιες οι πρωτοβουλίες τους που συζητούνται σε ολόκληρο το Δήμο
Μία ακόμη σημαντική δράση πραγματοποίησαν οι Νέοι της παράταξης “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”.


Πιο συγκεκριμένα τα νεαρά στελέχη της δραστήριας παράταξης που ηγείται ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, συμμετείχαν στη συλλογή τροφίμων σε σούπερ μάρκετ στη λεωφόρο Ηρακλείου, τα οποία στη συνέχεια παραδόθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίου Γεωργίου και στη Λέσχη Ένωσης Κωνσταντινοπολιτών.

Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν για τη φιλοσοφία που τους διέπει: “Οι Νέοι της πόλης μας προχωράνε μαζί γιατί στις δύσκολες μέρες μόνος του… ΚΑΝΕΙΣ.

Υπάρχει τρόπος να βοηθήσουμε πολλούς συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν ανάγκη, ακόμα και με ένα είδος που εμείς μπορούμε να προσφέρουμε!”

Επιπλέον εκδηλώσεις
Παράλληλα, οι Νέοι της παράταξης “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη” σας προσκαλούν στη μουσικοχορευτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27/12/13 και ώρα έναρξης 18:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηρακλείου.

Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενισχύοντας και στηρίζοντας την προσπάθεια του ιδρύματος “Αλκυόνη” και του εργαστηρίου “Myrtillo”.

“Σας περιμένουμε όλους εκεί ... να διασκεδάσουμε παρέα με ζωντανή μουσική και χορό”, ανέφεραν χαρακτηριστικά στην πρόσκληση που ετοίμασαν.

Οι προηγούμενες δράσεις
Με αφορμή τις παραπάνω δράσεις είναι ευκαιρία να θυμίσουμε και τις προηγούμενες εξαιρετικές κινήσεις που έκαναν.

Έτσι, σε μία σπάνια κίνηση αλτρουισμού προχώρησαν οι Νέοι της παράταξης “Ηράκλειο – Ανθρώπινη Πόλη”.

Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή τους τα νεαρά στελέχη της παράταξης που ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος, έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του δήμου ή κάθε άλλης αρμόδιας υπηρεσίας, προκειμένου να ενισχύσουν με τις δυνάμεις τους την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στην πόλη, από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση τους είναι η εξής: “Οι Νέοι της παράταξης Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη  βλέποντας τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα πού επικρατούν τις τελευταίες ώρες να οξύνονται και να δημιουργούν φθορές (πλημμύρες, ρίψεις δένδρων) αλλά και κυκλοφοριακά ζητήματα  που έχουν ως συνέπεια να τίθεται η ασφάλεια των δημοτών σε κίνδυνο, αναλαμβάνουμε δράση! Δηλώνουμε δυναμικά Παρών και έτοιμοι να προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή μας ζητηθεί από την Δημοτική Αρχή ως επίσης και από άλλους εμπλεκόμενους φορείς, την βοήθειά μας προκειμένου να βοηθήσουμε άμεσα στην αποκατάσταση της κοινωνικής ευταξίας του  Δήμου μας.
Οι Νέοι της πόλης μας προχωράνε μαζί γιατί Στις δύσκολες μέρες μόνος του… ΚΑΝΕΙΣ.

Συγκέντρωσαν και παρέδωσαν έναν τόνο τρόφιμα

Ακόμη, οι Νέοι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη», το μεσημέρι της Τετάρτης, 4 Δεκεμβρίου 2013, επισκέφθηκαν τον Ιερό Ναό της Παναγίτσας προκειμένου να παραδώσουν τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου. Στόχος τους η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιερού Ναού της Παναγίτσας. Η υποδοχή από τον ιερέα του ναού Πατέρα Τίτο ήταν εξέχουσα και ουσιαστική μιας και οι νέοι, που παραβρέθηκαν στον Ναό είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Σεβαστό Πατέρα Τίτο. Ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του, όσο και των συνεργατών του και τόνισε, ότι στηρίζει ενεργά τη προσπάθεια των νέων της παράταξης για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις, που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση».

Επίσης, ο πατέρας Τίτος τους ξενάγησε στους χώρους ευγενών δραστηριοτήτων που έχουν διαμορφωθεί στο Ναό προς χάριν των νέων και μη, ανθρώπων που ψάχνουν για εποικοδομητικές δραστηριότητες και  έδωσε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να πορευόμαστε με αλληλεγγύη και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας ιδιαίτερα στους χαλεπούς αυτούς καιρούς. Παράλληλα ακολούθησε και ένα μικρό κέρασμα. Η αναγνώριση της όλης προσπάθειας από τον πατέρα Τίτο και η επιβράβευσή της γέμισε με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και όρεξη τους Νέους της Παράταξης, προκειμένου να συνεχίσουν την σπουδαία αυτή προσπάθεια. Η δράση της συλλογής τροφίμων αποτελεί μόνο την αρχή για άλλες δραστηριότητες που θα επακολουθήσουν στο μέλλον!

Οι νέοι και οι νέες, αφού τον ευχαρίστησαν για την θερμή υποδοχή, τα καλά του λόγια ως επίσης και για την ξενάγηση στους εργαστηριακούς χώρους του Ναού, δεσμεύτηκαν, ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και δημότες που πραγματικά έχουν ανάγκη.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 οι Νέοι της Παράταξης που ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Νίκος Μπάμπαλος, συγκέντρωσαν έξω από σούπερ-μάρκετ του Ηρακλείου περίπου 1 τόνο τρόφιμα για ανθρώπους και οικογένειες του Ηρακλείου που πραγματικά έχουν ανάγκη. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και η δράση τους στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.


via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.