19 Σεπτεμβρίου 2013

Λαϊκή αγορά (οδ. Κουντουριωτου): συνέπεια στην τήρηση της ευταξίας και καθαριότητας του χώρου

Στη λαϊκή αγορά της οδού Κουντουριώτου βρέθηκε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πασχάλης Γονατάς προκειμένου να συνομιλήσει με τους εμπόρους που δεν είναι συνεπείς ως προς την τήρηση της ευταξίας και της καθαριότητας του χώρου τόσο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της αγοράς όσο και μετά το πέρας της λειτουργίας της.

Ο αντιδήμαρχος αφού έχει επανειλημμένως ζητήσει από τους επαγγελματίες να τηρούν τα στοιχειώδη και αφού ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο των εμπόρων κο Δημήτρη Μουτσούλα προχώρησε σε καταγραφή των παραβάσεων. Πολλοί από τους επαγγελματίες μάλιστα ζήτησαν από τον αντιδήμαρχο να κάνει κάτι με αυτούς που δεν συμμορφώνονται καθώς όπως του καταμήνυσαν η συμπεριφορά μιας μειονότητας «κοστίζει» σε όλους εφόσον διαμορφώνουν άσχημες συνθήκες για το σύνολο των εμπόρων. Επιπλέον μιλώντας με κατοίκους της περιοχής και σε συνεργασία με την τροχαία απομακρύνθηκαν τα οχήματα που μπλόκαραν το δρόμο παρανόμως.

Από ανάληψης των καθηκόντων του ο Πασχάλης Γονατάς έχει βρεθεί σε εβδομαδιαία βάση μαζί με τους εργαζόμενους στην λαϊκή αγορά της οδού Κουντουριώτου και έχει διαπιστώσει τα προβλήματα που ανακύπτουν και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους εμπόρους και τους κατοίκους προκειμένου να ανευρεθεί μια λύση που θα αναδιαρθρώσει τον τρόπο διεξαγωγής της αγοράς αλλά και της κατάστασης στην οποία παραδίδουν οι έμποροι το δρόμο μετά το πέρας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.