9 Ιουλίου 2013

Εναντίον..πολλαπλών στόχων η συνέντευξη Τύπου του Κ.Κουτρούλη - Βίντεο

Πυρά σε δύο μέτωπα εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Ηράκλειο» Κυριάκος Κουτρούλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αφού επιτέθηκε με δριμύτητα τόσο κατά της δημοτικής αρχής του Ηρακλείου, όσο και κατά της πλειοψηφίας των συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ, όπως είναι η ΚΕΔΕ και η ΠΕΔΑ. 


Ο Κ.Κουτρούλης υπογράμμισε πως εάν δεν μπει ένα τέλος στην συνεχόμενη επίθεση που δέχονται οι Δήμοι από την κυβέρνηση, τότε το τέλος των Δήμων και των υπηρεσιών που παρέχουν (μεταξύ αυτών και η καθαριότητα με τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΑΠΗ) θα είναι βέβαιο.

Ο Κ.Κουτρούλης απάντησε ευθέως και στο ζήτημα της προηγούμενης απόπειράς του να είναι επικεφαλής παράταξης το 2010, για την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, για τις σχέσεις του με τον Ν. Σπυρόπουλος και για το ενδεχόμενο επαφών με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι αναφορές του για τον τρόπο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής, αφού χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις. 

Δείτε το βίντεο της Ζω TV με ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου του Κ.Κουτρούλη.

1 σχόλιο:

  1. Κούλη πάνω από όλα συνέπεια. Ε ρε γλέντια του κουτρούλη ο γάμος θα γίνει. Σε λίγο θα σας πω με ποιον θα πάει για χάρη της ενότητας του κόμματος. Α και κάτι άλλο να μας πει αν παραιτήθηκε από τα δ.σ. των νοσοκομείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.