2 Ιουλίου 2013

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη σύσταση νέας επιτροπής διαβούλευσης



Μετά τη λήξη της θητείας της επιτροπής διαβούλευσης του δήμου Ηρακλείου Αττικής και σύμφωνα  με το άρθρο 76 του Ν.3852/10 η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μαρία Γαλακτοπούλου καλεί τους δημότες για τη σύσταση νέας επιτροπής  διαβούλευσης της οποίας η θητεία δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δυόμιση έτη.

Επειδή έχει εκπνεύσει η διάρκεια   της 1ης Επιτροπής , παρακαλούνται οι σύλλογοι και φορείς, οι τοπικές οργανώσεις εργαζομένων και εργοδοτών, οι εργαζόμενους στον Δήμο και στα νομικά πρόσωπα, οι ενώσεις και οι σύλλογοι γονέων, οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς, οι εθελοντικές οργανώσεις, οι εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων και όποιος δημότη επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στην επιτροπή διαβούλευσης μέχρι 9/7/2013. Πληροφορίες για τη συμμετοχή μπορείτε να λάβετε από το τηλέφωνο 213 2000141, από το email galaktopoulou@iraklio.gr και στο fax 210 2716637.

Η επιτροπή διαβούλευσης αποτελεί ένα σημαντικό όργανο λήψης αποφάσεων και έκφρασης της βούλησης των δημοτών της πόλης και εργαλείο μετάδοσης των αναγκών του δήμου στους εκπροσώπους της διοίκησης για αυτό και κρίνεται εξέχουσας σημασίας η συμμετοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.