9 Απριλίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρουσία πλήθους(?) κόσμου πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός(?) πεπραγμένων του δήμου Ηρακλείου Αττικής από το δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο, τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γιώργο Φαρμάκη, τους αντιδημάρχους, τους προέδρους των νομικών προσώπων και τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του οι δήμαρχοι των όμορων δήμων Λυκόβρυσης Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας και Νέας Ιωνίας Ηρακλής Γκότσης ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αποχώρησε νωρίς από την εκδήλωση. Τον χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου μετέφερε η αντιδήμαρχος Ειρήνη Μαρία Χαλιώτη.

Στους χαιρετισμούς τους συνέτειναν στο γεγονός ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά δυσχερή χρονική περίοδο για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς η χρηματοδότηση έχει μειωθεί κατακόρυφα και όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Δ. Φωκιανός «...οι σημερινοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ήρωες...». Οι δήμαρχοι των όμορων δήμων δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο δήμαρχο Παντελή Βλασσόπουλο.

 Όπως δήλωσε και ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας οι γειτονικοί δήμοι όπως ο Δήμος Μεταμόρφωσης με το Δήμο Ηρακλείου «...είναι παραπληρωματικοί, ότι λείπει από τον ένα το έχει ο άλλος...» και με συνεργασία μπορούν να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της καθημερινής λειτουργίας τους.

Ο δήμαρχος έκανε μια εισαγωγή και έκανε μια επιγραμματική αναφορά των πεπραγμένων της μέχρι τώρα θητείας της διοίκησης του δήμου και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του από αριστερά στα καθίσματα Παρασκευή Κράλλη, Δέσποινα Ασμακλή, Βαρβάρα Τζιατζιά, Ηλία Μπάρμπα, Δημήτρη Μπούκη, Γιάννη Κεσκινίδη, Στέφανο Λεζγή, Γιώργο Βλαντή, Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη, Γιώργο Φαρμάκη, Χρήστο Καρρά, Πασχάλη Γονατά, Κώστα Μήνα, Γρηγόρη Παπαδάτο και Γιάννα Χαρώνη καθώς και την Βιργινία Μαρκυωνίτου που απουσίαζε εκτός Αθηνών.

Ανάμεσα σε αυτούς που ευχαρίστησε ο δήμαρχος ήταν και η παραιτηθείσα Βάσω Τσαπίνου  και τους ανεξαρτητοποιημένους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Μοσχονά, Δέσποινα Καμπούρη και Περικλή Περδικάρη ο οποίος ήταν παρών. Ακολούθησαν  οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Ηλίας Μπάρμπας, παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας τους.


Σχόλιο blogger: Αν αυτό λέγεται..πλήθος μάλλον ξεχάσατε την έννοια του! 
                         Αν αυτό λέγεται απολογισμός μάλλον το μπερδέψατε με την..παρουσίαση κάποιου  
                         αποτυχημένου βιβλίου!