8 Απριλίου 2013

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ


Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, προκηρύσσει διεθνή ανοικτό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ, ΕΛΑΙΟΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ» για τις ανάγκες του Δήμου,  με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης στην μέση λιανική τιμή πώλησης την ημέρα παράδοσης στον Ν.Αττικής, στο σκέλος που αφορά τα καύσιμα και  με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, στο σκέλος που αφορά τα ελαιολιπαντικά.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των  319.983,19€, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, με αριθμό μελέτης 01/2013 (Π/Κ).

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί  στις 20 του μηνός MAΪOY  έτους  2013, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 10 π.μ. έως 11π.μ.(ώρα λήξης αποδοχής των προφορών)  στο Δημοτικό Κατάστημα, οδός Στ. Καραγιώργη 2, μπροστά στην αρμόδια επιτροπή. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι κατέχουν τα προσόντα και προσκομίσουν τα νόμιμα δικαιολογητικά σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους όρους διακήρυξης.

Το ποσό της εγγυητικής επιστολής για συμμετοχή στον διαγωνισμό ορίζεται σε ποσοστό  5 %  επί του ποσού  του προϋπολογισμού  ( συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) του αθροίσματος  των ομάδων για τις οποίες ο συμμετέχων δίνει προσφορά.


Πληροφορίες: Μητσόπουλος Κ
Τηλ.: 2132000100
Φαξ: 2132000260

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ


Συνημμένα Αρχεία:
Έντυπο Παραλαβής Διακήρυξης