19 Απριλίου 2013

Δελτίο Τύπου Σώματος Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής

Η Κυριακή 14 Απριλίου 2013 ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού LET'S DO IT / GREECE / ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. Το Σώμα Εθελοντών, σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου Αττικής και με τους παρακάτω φορείς:

 1ο & 4ο Γυμνάσια Ηρακλείου Αττικής
 2ο & 3ο Λύκεια – '‘ –
 Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων 4ου & 6ου Δημοτικών & 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου Αττ.
 Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια ΜΑΝΕΣΗ
 Εκπαιδευτήρια «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ»
 Ελληνογαλλική Σχολή «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΣΗΦ»
 Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
 Ολυμπιονίκες (Β.ΖΥΓΟΥΡΗ, Μ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, Μ.ΒΡΥΩΝΗ & Β.ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ)
 "ΜΥΡΤΙΛΛΟ" (Μ.Κ.Ο.)
 "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" (Μουσικό συγκρότημα)
 Εκπρόσωποι Συλλόγων Κρητών, Ποντίων «Η ΡΩΜΑΝΙΑ», & Φίλων ΣΤ. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ
 Εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής Ηρακλείου Αττικής

καταφέραμε – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – να καθαριστούν, σε 11 (έντεκα) διαφορετικά σημεία του Δήμου μας, πλατείες, χώροι σχολείων, παιδικές χαρές, αλσύλλια, οδοί, φυτεύτηκαν δέντρα, βάφτηκαν παγκάκια, αποδεικνύοντας ότι «δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο» για να κάνουμε ομορφότερη την πόλη που ζούμε.
Ακολούθησε συνάντηση όλων των συμμετεχόντων, στην Κεντρική Πλατεία Ηρακλείου Αττικής, η οποία γέμισε από πλακάτ με συνθήματα-μηνύματα για την καθαριότητα και το περιβάλλον, φτιαγμένα από τα παιδιά των σχολείων. Στη συνέχεια, η χορευτική ομάδα των «PLANET Fitness & More» προσκάλεσε όλο τον κόσμο να λικνιστεί στους ρυθμούς Tumbao & Zumba δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. 

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε, με τόση θέρμη, στην πρόσκληση των Εθελοντών για να κάνουμε την πόλη μας ομορφότερη και να την διατηρήσουμε έτσι.
Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους υπαλλήλους στην καθαριότητα του Δήμου γιατί χωρίς τα υλικά και την βοήθειά τους δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τα λόγια … έργα !!!! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ !!!!!