11 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με εντυπωσιακή επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 στο Cafe PEOPLE, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2013 του Σώματος Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έλαβε χώρα συζήτηση με θέμα ¨ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: Εδώ .... Κάτι Συμβαίνει¨ στην οποία πήραν μέρος και ανέπτυξαν τις θέσεις τους οι κ.κ. Γιάννης Βόγλης (Ηθοποιός), Ορφέας Περίδης (Μουσικοσυνθέτης-Ερμηνευτής), Βούλα Ζυγούρη (Ολυμπιονίκης), Δέσποινα Κονταράκη (Δημοσιογράφος-"ΕΛ.ΤΥΠΟΣ" & "ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ") και Ελένη Υφαντή (Υπεύθυνη Συντονισμού & Επικοινωνίας Εθελοντισμού). 


Οι Εθελοντές - με τον τρόπο αυτό - προσπαθήσαμε να ευαισθητοποιήσουμε και να κινητοποιήσουμε διάφορους φορείς σε θέματα αλληλεγγύης. 

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα Μαρία Γαλακτοπούλου-Σπετσιώτη απηύθυνε χαιρετισμό ενώ η κα Υφαντή διάβασε ένα συγκινητικό μήνυμα που μας εστάλη από τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου & πάσης Αλβανίας, Αναστάσιο. Μετά το τέλος της συζήτησης το κοινό είχε την ευκαιρία να κάνει ερώτησεις στους ομιλήσαντες, για τον Εθελοντισμό. 

Κατόπιν, η κα Μαρία Πέτσα (εθελόντρια) απήγγειλε ποίημα σε στίχους Ανθούλας Ρεβύθη (Υπεύθυνη Ομάδας Πολιτισμού). Ακολούθησε η κοπή της πίτας μας και στην συνέχεια ο Ορφέας Περίδης μας κράτησε μουσική συντροφιά με τα τραγούδια του. Η καταρρακτώδης βροχή δεν εμπόδισε την αθρόα προσέλευση του κόσμου, γεγονός που μας ευχαρίστησε πάρα πολύ. Στην όμορφη εκδήλωσή μας παρευρέθησαν ο Δήμαρχος (Παντελής Βλασσόπουλος) με την σύζυγό του, Αντιδήμαρχοι (Γ. Βλαντής, Μ. Γαλακτοπούλου-Σπετσιώτη, Δ. Μπούκης), Δημοτικοί Σύμβουλοι (Γ. Φαρμάκης, Μ. Ζούνη, Δ. Ασμακλή, Β. Τζιατζιά, Β. Μακρυωνίτου, Π. Κράλλη, Γρ. Παπαδάτος), ο Περιφερειακός Σύμβουλος (Κ. Κανελλάκης), το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ (κ.κ. Κονίδα & Κάσση), το Σωματείο Αλκυόνη (κ.κ Ζαχαροπούλου & Βαβουνάκη), το Φιλόπτωχο Ταμείο Αγ. Νεκταρίου (κ.κ Φτούλη & Μπαμπαούκα), το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ( κ.κ. Αλεξοπούλου & Παπαργύρη), τα Εκπαιδευτήρια Μάνεση (κα Μάνεση), η κα Βανέσσα Μαραγκού (διαιτητής & διασώστρια), οι MOTORIDERS, ο κ. Αρωνίδης (συγκρότημα Brothers in Plugs), ο κ. Πατρίκαλας (πρόσφατος χορηγός μας εντύπου υλικού) και πολλοί άλλοι εθελοντές και φίλοι. 

Ευχαριστούμε το Cafe PEOPLE που φιλοξένησε πρόθυμα την εκδήλωσή μας, τον κ. Β. Παυλή για την βοήθειά του στον ήχο, αλλά πάνω από όλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ....... ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ !!!!!! ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2013 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.