18 Φεβρουαρίου 2013

Παρουσία των Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής στην εκδήλωση "Στέλιος Ράμφος"


Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής παρευρέθηκε την Παρασκευή 15/02/13 στην εκδήλωση «ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ σε Ανοιχτή Συζήτηση με το Κοινό» στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηρακλείου Αττικής, στην οδό Κουντουριώτου 18 & Νεότητος

Την εκδήλωση οργάνωσε ο δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Myrtillo Κοιν.Σ.Επ για την στήριξη των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων. Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Βλασσόπουλου και έπειτα τον λόγο πήρε η Πρόεδρος του Myrtillo κα Γ. Βαμβουνάκη Ράφαν, η οποία αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την προώθηση των ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας μέσα από ένα πρωτότυπο Café, Εργαστήρι Φούρνου και Κέντρο Τέχνης και Λόγου. 


Οι Εθελοντές συγχαίρουν την παραπάνω κίνηση και στηρίζουν το έργο του Myrtillo.  Στην συνέχεια ο κος Ράμφος δέχτηκε ερωτήσεις και γραπτά ερωτήματα από το κοινό και τον συντονισμό της συζήτησης τον είχε ο Αντιδήμαρχος κος Βλαντής

Μετά το τέλος της συζήτησης οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής  βοήθησαν στο να δοθεί το κέρασμα που υπήρξε από τον Δήμο και το Myrtillo, κέρασμα που αποτελούσε δείγμα της δουλειάς του Εργαστηρίου Φούρνου και συνοδεύτηκε από την μουσική του ταλαντούχου νέου μουσικού Ι. Πάτερου, δίνοντας έτσι και ένα δείγμα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Myrtillo.

 Οι Εθελοντές θα στηρίζουν πάντα τέτοιου είδους ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους του πνεύματος, συζητήσεις που προσεγγίζουν τα θέματα που απασχολούν περισσότερο τον άνθρωπο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε και αποτελούν εποικοδομητική τροφή για την σκέψη. Θα στέκεται επίσης δίπλα σε πρωτοβουλίες ανάλογες με αυτές του Myrtillo και θα στηρίζει την δράση των δομών που προωθούν την καλύτερη ποιότητα ζωής και την ισότιμη μεταχείριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.