16 Ιανουαρίου 2013

Αγροτικά προϊόντα θα διατεθούν στoυς κατοίκους της Ηλιούπολης

Τρόφιμα χωρίς μεσάζοντεςσε προσιτές τιμές
 
Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο των κοινωνικών του δραστηριοτήτων, συνεχίζει την προμήθεια τροφίμων απευθείας από τον παραγωγό στο δημότη, σε προσιτές τιμές, χωρίς καμία μεσολάβηση μεσαζόντων.


Αρχικά την Κυριακή, 27 Ιανουαρίου από τις 08:30 μέχρι τις 12:00, στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, θα διατεθούν πατάτες Αχαΐας νέας σοδειάς, σκόρδα Τριπόλεως, γίγαντες Ευρυτανίας, φέτα Μεγαλόπολης Αρκαδίας, αλεύρι «Μύλοι Δάβρη Α.Ε.» Αυλώνος Αττικής, ζυμαρικά Γαλοτά  Ίσθμιας Κορίνθου, αρωματικά φυτά και βότανα και επιδόρπιο γιαουρτιού Καλαμπάκας.

Επίσης, την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, από τις 08:30 μέχρι τις 12:00,στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, θα διατεθούν λάδι Επιδαύρου, ελιές Επιδαύρου, ρύζι Κατοχής Αιτωλοακαρνανίας, κασέρι – λαδοτύρι-βούτυρο Ερεσσού Λέσβου Μυτιλήνης, παστό και λουκάνικα Μεσσηνίας, φασόλια Χρυσούπολης, μέλι Κρήτης, φακές και ρεβίθια Φαρσάλων.

Ο Δήμος διαβεβαιώνει πως όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά, άριστης ποιότητας και σε τιμές καταπληκτικές.

Αιτήσεις παραγγελίας θα γίνονται δεκτές από Δευτέρα 14/01/2013 από 09:00π.μ. έως 14:00μ.μ. στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου-είσοδος από Κουντουριώτου. Πληροφορίες στο τηλ.210-9970063.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.