17 Ιανουαρίου 2013

HOL: Τρεις συνεργάτες με μερική απασχόληση

Θέσεις για πτυχιούχους και έναν απόφοιτο Λυκείου

Tρεις νέους συνεργάτες με μερική απασχόληση θα εντάξει στο δυναμικό της η Hellas Online, μέλος του ομίλου Intracom Holdings και ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και Internet.

Technical Support Front Desk Engineer
Ζήτηση προσωπικού παρατηρείται στα τμήματα τηλεφωνικών πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών
Ο κάτοχος της θέσης ανήκει στη Διεύθυνση Customer Operations και ασχολείται με την Τεχνική Υποστήριξη Οικιακών Πελατών για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας.


Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει πτυχίο ΙΕΚ ή απολυτήριο Τεχνικού Λυκείου (με κατεύθυνση στην πληροφορική, τηλεπληροφορική, τηλεπικοινωνίες), προϋπηρεσία ενός έτους σε αντίστοιχη θέση ή σε θέση Field Service σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο, άριστη γνώση αστικών τηλεφωνικών δικτύων, τηλεπικοινωνιακών δικτύων, τεχνολογίας ADSL και εμπειρία στη διαχείριση DSLAM, αλλά και άριστη γνώση λειτουργικών συστημάτων Windows και εφαρμογών MS Office.

Ακόμη, απαιτείται καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (σε γραπτό και προφορικό επίπεδο), πολύ καλή προφορική και γραπτή επικοινωνία, καθώς και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Επιθυμητά είναι το πτυχίο AEI ή ΑΤΕΙ (με κατεύθυνση στην πληροφορική, τηλεπληροφορική, τηλεπικοινωνίες), αλλά και οι γνώσεις ADSL, POTS, VoIP, IPTV, VideoOnDemand. Η εταιρεία προσφέρει επιπρόσθετες αμοιβές βάσει επίτευξης μηνιαίων στόχων και επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα.

Εκπρόσωπος Τμήματος Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών
Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι απόφοιτος ΤΕΙ, ΙΕΚ ή να κατέχει απολυτήριο τίτλο Τεχνικού Λυκείου (με κατεύθυνση στην πληροφορική, τηλεπληροφορική, τηλεπικοινωνίες) με άνεση στη προφορική επικοινωνία και γνώση λειτουργικών συστημάτων MS Windows και εφαρμογών MS Office. Ακόμη, απαραίτητη θεωρείται η γνώση αγγλικών, η γνώση και χρήση Internet και γενικά ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Η εταιρεία θα εκτιμήσει την εργασιακή εμπειρία σε τηλεφωνική εξυπηρέτηση και την προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών / Internet. Η HOL προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, επιπρόσθετες αμοιβές βάσει επίτευξης μηνιαίων στόχων και επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα.

Εκπρόσωπος Τηλεφωνικών Πωλήσεων
Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να είναι απόφοιτος/η δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ θα πρέπει να έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε τηλεφωνική πώληση, άνεση στη προφορική επικοινωνία, εξοικείωση στη χρήση H/Y σε περιβάλλον Windows (Ms Office) και δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Η εταιρεία θα εκτιμήσει την προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών / Internet. Η εταιρεία παρέχει μεταξύ άλλων υψηλές προμήθειες επί των πωλήσεων, επιπλέον του παρεχόμενου μισθού και επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα.

Αποστολή βιογραφικών
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο φαξ: 213 0005230 ή στη διεύθυνση: HELLAS ONLINE ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ, Αδριανείου 2 & Παπαδά, Τ.Κ. 115 25 Αθήνα (περιοχή Νέου Ψυχικού). Πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα www.hol.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.