12 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή του Δημήτρη Μπελίτσου στη διοίκηση της Α.Ε. Ηρακλείου

Την επίσημη επιστροφή του στα διοικητικά της Α.Ε. Ηρακλείου επισημοποίησε ο Δημήτρης Μπελίτσος που ήταν στο τιμόνι της ηγεσίας από το καλοκαίρι του 2007 ως την ίδια εποχή το 2011 με την ομάδα επί των ημερών του να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας των πρωταθλημάτων της Αθήνας.

Η πρόθεση του επιχειρηματία είχε εκδηλωθεί από τον Δεκέμβριο και οριστικοποιήθηκε αν και στο νέο Δ.Σ. θα έχει θέση σαν απλό μέλος.


Στη θέση του Προέδρου τη θέση στο νέο Δ.Σ πήρε ο Σωτήρης Σολωμός παράγοντας με πολύχρονη θητεία και προσφορά στο μεγάλο ποδοσφαιρικό σωματείο του Νέου Ηρακλείου ενώ στο συμβούλιο βρίσκεται και ο απερχόμενος Πρόεδρος Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Αναλυτικά στο Δ.Σ. έχουμε την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος Σωτήρης Σολωμός, Αντιπρόεδρος Κώστας Παπουτσής, Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αλεξιάς, Ταμίας Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μέλη οι κ.κ. Μπελίτσος, Καραϊνδρος, Αμαριωτάκης και αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Τσαλιαγκός, Βαγγέρ, Νικολάου.

  Στην τεχνική ηγεσία παραμένει ο Λευτέρης Αλεξάκης, ενώ στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε θεωρείται πολύ πιθανό να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν για τη συνέχεια άμεσα, αν θεωρηθεί ότι οι Ηρακλειώτες προλαβαίνουν το τραίνο διεκδίκησης της ανόδου.

ΧΤΥΠΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.