29 Ιανουαρίου 2013

Δασκάλα αγγλικών κατηγορούμενη για παιδική πορνογραφία

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη αφενός ότι στην χώρα μας υπάρχει γυναίκα που τάσσεται αναφανδόν υπέρ της παιδοφιλίας έχοντας μάλιστα καταγεγραμμένες συμμετοχές σε σχετικά διεθνή φόρουμ και συνέδρια, αφετέρου οι απόψεις που εξέφρασε μόλις πιάστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες
του bloko.gr, αποτελούν τμήμα της υπερασπιστικής επιχειρηματολογίας της και συνψίζονται στην φράση, "τα παιδάκια χρειάζονται εκτόνωση..."!!!

Όπως σημειώνουν πηγές του bloko.gr, η συγκεκριμένη γυναίκα που είναι 48 χρόνων, καθηγήτρια Αγγλικών, ξανθιά κι ευπαρουσίαστη, αποτελεί τα τελευταία χρόνια αναπόσπαστο μέλος των συνεδρίων που έχουν οργανωθεί από διεθνή κινήματα υπέρ της παιδοφιλίας κυρίως σε Ολλανδία και ΗΠΑ.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι της αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, βρέθηκαν σε σκληρούς δίσκους και άλλα ηλεκτρονικά αρχεία αποθηκευμένο σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας και μάλιστα με αγόρια εξαιρετικά μικρής ηλικίας.

Η έρευνες της Αστυνομίας επεκτείνονται με οδηγό τα αρχεία και τις ατζέντες που διατηρούσε για τους μαθητές της, για να διαπιστωθεί εάν κάποιο από αυτά έχει βιαστεί από την 48χρονη κατά δήλωση της φανατική παιδόφιλο.


 http://bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.