30 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΩΝ 'Ο Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ'


Ο Σύλλογος Αρκάδων Ηρακλείου «Ο Θ. Κολοκοτρώνης» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2013 την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ηρακλείου « Ηλέκτρα Αποστόλου» 


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιο του Συλλόγου ευχήθηκαν η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη δύναμη και αλληλεγγύη για όλους τους ανθρώπους. 

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σους Έλληνες, γι’ αυτό θα πρέπει οι μεγάλοι Εθνικοί μας ήρωες να αποτελούν λαμπρό παράδειγμα ειδικά για τους νέους ανθρώπους. 


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κων/νος Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος, η Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Μαίρη Ζούνη, οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου Αττ. Δημήτρης Μπούκης και Γιώργος Βλαντής, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, ανθρώπινη πόλη» Νίκος Μπάμπαλος, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς, ο Δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ρουμελιωτών Βαγγέλης Νικολάου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.