8 Ιανουαρίου 2013

Ανακοίνωση εθελοντών Δήμου Ηρακλείου

Οι Εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου παρευρέθησαν στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργάνωσε ο Δήμος στο Γήπεδο Πρασίνου Λόφου και στο Γήπεδο της Κύμης στις 3,4,5&6 Ιανουαρίου 2013.
Αφορμή για αυτή τους την παρουσία ήταν η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας. 

Στην παραπάνω προσπάθεια το σημαντικότερο λόγο είχαν οι Σύλλογοι με τους ‘’μικρούς’’ ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους, οι οποίοι μέσα στο αθλητικό πνεύμα ενίσχυσαν τις αξίες της προσφοράς και της αλληλεγγύης. 


Εκτός από τις Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο Τουρνουά συμμετείχαν οι Ακαδημίες Καραταΐδη, ο Α.Ο. Ν.Ιωνίας, οι Ακαδημίες των Μελισσίων, του Χολαργού, της Μεταμόρφωσης, του Γαλατσίου κι Ακαδημίες της ομάδος Αθηναΐδας. Η διεξαγωγή των αγώνων ήταν ομαλή, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να το διασκεδάζουν κι αυτό να μεταφράζεται σε καλό θέαμα για τους θεατές. Στον μικρό τελικό συναντήθηκαν οι Ακαδημίες των Μελισσίων και της Μεταμόρφωσης με νικητή την Ακαδημία των Μελισσίων. Στον τελικό έφτασαν η Ακαδημία Καραταΐδη με τον Α.Ο. Ν.Ιωνίας. Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλντι κι αναδείχθηκε νικητής ο Α.Ο. Ν.Ιωνίας. 

Ευχάριστο ξάφνιασμα ήταν η παρουσία της γνωστής διαιτητού κ.Βανέσσα Μαραγκού που διαιτήτευσε τον μικρό τελικό και τον τελικό του Τουρνουά. Η εμπειρία της κ.Μαραγκού βοήθησε σε μία καλή διαιτησία κι απέσπασε θερμότατα σχόλια.

Κλείνοντας, το Σώμα Εθελοντών ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην οργάνωση και στην διεξαγωγή του τετραήμερου Τουρνουά κι έδειξαν την αγάπη και την ευαισθησία τους για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας. 

Ελπίδα όλων μας είναι να συνεχιστούν τέτοιες προσπάθειες για να μπορούμε όλοι να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με ανθρωπιά κι αξιοπρέπεια

 zonews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.