30 Ιανουαρίου 2013

Αυτός είναι ο "δράκος" των βορείων προαστίων που είχε γίνει ο εφιάλτης των γυναικών

Ο 31χρονος "δράκος" δρούσε σε Διόνυσο, Άγιο Στέφανο και Ερυθραία
- Είναι πατέρας 5 ανήλικων παιδιών!
- "Βίαζα γυναίκες όταν η συζυγος μου δεν ήθελε να κάνουμε έρωτα" υποστήριξε στους αστυνομικούς
- Τον πρόδωσε μια κάμερα
- Πως δρούσε ο 31χρονος ο οποίος συνελήφθη σήμερα στην Κερατέα όπου διέμενε

Ο "δράκος" των βορείων προαστίων είναι Έλληνας, ονομάζεται Νικόλαος Κουρέας του Πολυζώη και της Ελένης και είναι ο άνδρας που βλέπεται στη φωτογραφία η οποία δημοσιεύεται κατόπιν εισαγγελικής άδειας όπως και τα στοιχεία του.




Ο κατα συρροήν βιαστής ομολόγησε πως βίασε στον Διόνυσο στις 8/12/2009 μια 18χρονη η οποία τον αναγνώρισε. Στην ίδια περιοχή επιτέθηκε και βίασε στις 16/12/2010 μια 65χρονη γυναίκα η οποία επίσης τον αναγνώρισε ενώ τρία χρόνια μετά, στις 25/1/2013 χτυπά και πάλι στο Διόνυσο με θύμα μια 42χρονη γυναίκα.

ΠΩΣ ΔΡΟΥΣΕ Ο "ΔΡΑΚΟΣ"

Ο 31χρονος φρόντιζε να κινείται κάθε φορά με διαφορετικό αυτοκίνητο για να μην κινήσει υποψίες. Παρακολουθουσε γυναίκες μόνες που είτε βάδιζαν σε κάποιο δρόμο είτε περίμεναν σε στάση λεωφορείου και με το πρόσχημα ότι θα τις μεταφέρει στον προορισμό τους τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες όπου τις βίαζε με την απειλή κατσαβιδιού ή άλλων αιχμηρών αντικειμένων.

Στη συνέχεια αφού ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του, άρπαζε από τα θύματά του τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ τους αφαιρούσε και χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.



"ΒΙΑΖΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΩΤΑ" ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
Σοκαρε ακόμη και τους έμπειρους αστυνομικούς η κυνική ομολογία του 31χρονου ο οποιος οταν ρωτήθηκε γιατί βίαζε γυναίκες απάντησε "έβγαινα και έψαχνα γυναίκες να τις βιάσω κάθε φορά που η συζυγό μου δε μου καθόταν". Επίσης ομολογησε οτι "τσίμπαγε" τα θύματα του από μια συγκεκριμένη στάση λεωφορείου στο Διόνυσο κάθε φορά που τα Μέσα Μεταφοράς είχαν απεργία.

ΠΑΤΕΡΑΣ 5 ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΒΙΑΣΤΗΣ
Δε το χωρά ανθρώπου νους οτι αυτός ο νοσηρός νους με την βίαιη συμπεριφορά είναι πατέρας 5 ανήλικων παιδιών, όλα ηλικίας κάτω από 10 ετών. Παλαιότερα δούλευε στα λατομεία του Διονύσου γι΄αυτο και ξέρει καλά την περιοχή ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα εργαζόταν ως οδοκαθαριστής στο Δήμο Κορωπίου.

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ
Μετά από κατάλληλη αξιολόγηση, διασταύρωση και αξιοποίηση των στοιχείων και των ενδείξεων, που συγκεντρώθηκαν κατά την εξέλιξη της έρευνας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Ερυθραίας εντόπισαν χθες το πρωί τον 31χρονο και τον προσήγαγαν από το Κορωπί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μια κάμερα κατέγραψε τις κινήσεις του και από εκεί άρχισαν οι αστυνομικοί να ξετυλίγουν το κουβάρι της υποθεσης. Μεγάλο ρόλο στην εξιχνίαση της υποθεσης έπαιξε η κατάθεση του τελευταίου θύματος του "δράκου". Η 42χρονη γυναίκα έδωσε αναλυτικές λεπτομέρειες για τον 31χρονο και βοήθησε τις αρχές με τη μαρτυρία της.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή, τετελεσμένου και σε απόπειρα, καθώς και της ληστείας κατά συρροή.

 Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 210-6875200 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.




newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.