31 Ιανουαρίου 2013

Άρχισε η διανομή των επιταγών κατάρτισης- μάθε αν είσαι ένας από τους 36.636 δικαιούχους

Τον οριστικό κατάλογο με τους 36.636 δικαιούχους επιταγών κατάρτισης προκειμένου να αποκτήσουν γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών δημοσίευσε ο ΟΑΕΔ. 

Δείτε αν έχει επιλαγεί ή αν ανήκετε στους 17.879 επιλαχόντες. Δείτε επίσης τις προθεσμίες μέσα στις οποίες πρέπει να σπεύσετε για την απόκτηση του πολύτιμου voucher. Προσοχή: απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία.


Ολόκληρος ο κατάλογος με τα ονόματα των δικαιούχων, έχει αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο http://www.voucher.gov.gr. Είναι το τροποποιημένο μητρώο ωφελουμένων όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την εξέταση αιτήσεων θεραπείας και την κάλυψη των κενών θέσεων από τον αρχικό πίνακα επιλαχόντων. Εμφανίζονται:

Α. Οι επιλεγέντες δικαιούχοι επιταγών κατάρτισης (36.636 άτομα). 
Β. Οι επιλαχόντες (17.879 άτομα).

Οι νέοι δικαιούχοι των επιταγών κατάρτισης καλούνται να παραλάβουν αυτοπροσώπως την επιταγή κατάρτισης (training voucher). Για την παραλαβή της επιταγής κατάρτισης απαιτείται η επίδειξη εγγράφου πιστοποίησης της ταυτότητας του ωφελούμενου.

Η χορήγηση των επιταγών κατάρτισης θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 04/02/2013 και θα λήξει την Τρίτη   05/03/2013.

Διευκρινίζεται ότι η αναφερόμενη προθεσμία παραλαβής των επιταγών κατάρτισης αφορά μόνο στους επιλεγέντες δικαιούχους που εμφανίζονται στον Πίνακα Α, για πρώτη φορά, ή έχουν ενταχθεί σε άλλη Διοικητική Περιφέρεια.



 fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.