10 Δεκεμβρίου 2012

«Christmas Family Park» διασκέδαση με ελεύθερη είσοδο

Κλειστό παγοδρόμιο, φουσκωτά, τραμπολίνο, τρενάκι, πισινόμπαλες, πίστα cars και simulator, είναι μερικά μόνο από τα παιχνίδια, που πλημμυρίζουν το Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. στη Μεταμόρφωση για 3η συνεχόμενη φορά. 

Το «Christmas Family Park» έρχεται για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π. στη Μεταμόρφωση, με είσοδο ελεύθερη, μέχρι τις 13 Ιανουαρίου και έχει έναν και μοναδικό σκοπό: να προσφέρει αξέχαστες στιγμές χαράς και διασκέδασης.


Σε ένα χώρο 5.000 τ.μ, ξετυλίγεται ο μοναδικός κλειστός θερμαινόμενος παιδότοπος με πολλά παιχνίδια, χαρούμενη ατμόσφαιρα και γιορτινό κλίμα. Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να «πατινάρουν» στο ολοκαίνουριο και τεράστιο παγοδρόμιο, να «συγκρουστούν» στη μεγάλη πισίνα φουσκωτών, να μπουν στη πισίνα με τη μπάλα νερού, να «χοροπηδήσουν» στα τεράστια τραμπολίνο, να «εξερευνήσουν» θησαυρούς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φουσκωτών παιχνιδιών, να «ταξιδέψουν» με το τρενάκι και το carousel…

Και αν δε φτάνουν όλα αυτά, μπορείτε να δείτε τον μεγαλύτερο εξομοιωτή της πόλης, με τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε εναέριες πτήσεις, μέχρι και το διάστημα ή… να κολυμπήσετε στον ωραιότερο βυθό της θάλασσας.

Στον κλειστό θερμαινόμενο πολυχώρο της Αττικής, στο «Christmas Family Park», μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον πρωινό σας καφέ, το μεσημεριανό σας σνακ ή ακόμα και το βραδινό σας πότο.
Πληροφορίες: Εκθεσιακό Κέντρο Ε.Κ.Ε.Π., 12o χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, Μεταμόρφωση, www.ekepexpo.gr , info@ekepexpo.gr , τηλ: 210 2846006-10, διάρκεια: ως τις 13 Ιανουαρίου, ώρες λειτουργίας: 10 π.μ- 10 μ.μ., είσοδος ελεύθερη (από 0,50 ευρώ το παιχνίδι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.