20 Δεκεμβρίου 2012

Έχει ρόλο ρυθμιστή το Ηράκλειο

• Ισοπαλία  (1-1) με τον πρωτοπόρο Α.Ο. Αγ. Παρασκευή  
Ήταν το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής στην μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΑ και η Α.Ε. Ηρακλείου κόντραρε στα ίσια τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Α.Ο. Αγ. Παρασκευή με το ισόπαλο 1-1 να είναι το και το αποτέλεσμα της μεταξύ τους συνάντησης.

Μπροστά σε πάνω από 500 θεατές στο γήπεδο του Πράσινου Λόφου έγινε μία παθιασμένη αναμέτρηση που δεν είχε δάφνες ποιότητας αλλά πολύ ένταση και πάθος για την κατάκτηση της νίκης.


Πριν από την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι της διοίκησης των Ηρακλειωτών τίμησαν τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής Συγγελάκη, Λαγό τον γκολκίπερ Περτσά αλλά και τον προπονητή Ιβάν Νεντέλκοβιτς για την προσφορά τους στο σύλλογο του Ηρακλείου.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος μπήκαν πιο δυνατά και σε αυτό βοήθησε το γκολ στο 23΄του Συγγελάκη με τον σκόρερ να μην το πανηγυρίζει σε ένδειξη σεβασμού στο σωματείο των προαστίων μας. Με σκορ 0-1 τελείωσε το πρώτο μέρος και στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Καφετζής ανάγκασε τον τερματοφύλακα Περτσά να κάνει την απόκρουση του αγώνα σώζοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση.

Η χρυσή, όπως αποδείχθηκε, αλλαγή του προπονητή της Α.Ε. Ηρακλείου Λευτέρη Αλεξάκη με τον  Μπαλαρή που πήρε τη θέση του Κατσούλη, που είχε μπει νωρίτερα σαν πρώτη αλλαγή, ήταν που είχε τη ξεχωριστή σημασία για το παιχνίδι, καθώς 87΄με κεφαλιά είχαμε την ισοφάριση (1-1) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα  της συνάντησης. 

• Την Κυριακή  για την προτελευταία αγωνιστική οι Ηρακλειώτες θα κοντραριστούν εκτός έδρας με τα  Μελίσσια.      
Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Λ. Αλεξάκης) Φραγκουλόπουλος, Χριστοδούλου, Παπαδόπουλος, Λύκος, Σαζακλής, Λέκκας, Γκροπάι (61΄Κατσούλης 71΄λ.τρ. Μπαλαρής), Πετρίτσης, Σπυρόπουλος, Καφετζής, Γεωργουδάκης (86΄ Κωνσταντινίδης).
ΧΤΥΠΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.