31 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Δήμου Ηρακλείου - Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης με γκολ και τρίποντα

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για πρώτη φορά φέτος από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με τα σωματεία μπάσκετ της πόλης Α.Σ.ΤΥΦΩΝ & Ο.Φ.Η.Η. το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Χριστουγέννων. 

Οι αγώνες που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΧΑΡΑ ΚΑΡΥΑΜΗ» στις 29 & 30 Δεκεμβρίου 2012 συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου που απόλαυσε πλούσιο αθλητικό θέαμα αλλά και συνέβαλε ενεργά στην επίτευξη του σκοπού του τουρνουά που ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας. 

Το πρόγραμμα περιλάμβανε:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2012
17:30-19:00 Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Χαλανδρίου) -Ο.Φ.Η.Η.(ΑΝΔΡΩΝ)
19:30-21:00 ΤΥΦΩΝ Α.Σ. -Α.Ο. ΕΚΑΛΗΣ (ΑΝΔΡΩΝ)
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2012
16:30-18:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
18:30-19:30 Ο.Φ.Η.Η.-ΤΥΦΩΝ Α.Σ.(ΠΑΙΔΩΝ)
20:00-20:30 ΤΕΛΙΚΟΣ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
20:30-21:00 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ – Νικητής ανακηρύχτηκε ο αρχηγός της ομάδας του ΤΥΦΩΝΑ Στέλιος Λουίζος.
21:15-21:45 ΤΕΛΙΚΟΣ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
21:45 ΑΠΟΝΟΜΕΣ

O Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Παντελής Βλασσόπουλος στην τοποθέτησή του λίγο πριν την απονομή ευχαρίστησε τα σωματεία του Α.Σ. του ΤΥΦΩΝΑ καθώς και του Ο.Φ.Η.Η. που ανταποκριθήκαν στο κάλεσμα του δήμου για τη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και για την κοινωνική τους ευαισθησία, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και όλους όσους στήριξαν με τη συμβολή τους το σκοπό του τουρνουά και συγκέντρωσαν σημαντική ποσότητα τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο. 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος: «Οι δομές του μαζικού αθλητισμού αποτελούν σημαντικό μέρος της παιδείας των νέων, ενισχύουν στην συνείδησή τους την αξία της συμμετοχής και της αλληλεγγύης αλλά και προωθούν την ομαδικότητα. Ειδικά για τα νέα παιδιά, η καλλιέργεια της ομαδικότητας αποτελεί πολύτιμο στοιχείο στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τους, πόσο μάλλον όταν μέσα από τις ομαδικότητες προωθούνται σκοποί που συνδράμουν στην συνοχή της κοινωνίας.» 

Σε παράλληλη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά Ποδοσφαίρου. Οι μικροί ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες έδωσαν με τη ζωντάνια τους δυναμικό παρόν και μήνυμα αλληλεγγύης. Στο τουρνουά συμμετείχαν εκτός από τις ομάδες των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι ακαδημίες του Γαλατσίου, η ακαδημία Daniel Batista, η ακαδημία της Νέας Ιωνίας, η ακαδημία της ΑΕ Ηρακλείου, η ακαδημία Ερμή Ειρήνη, του Απόλλωνα Αθηνών και η ακαδημία της Μεταμόρφωσης. 

Ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπούκης, τόνισε την σημασία της συμμετοχής και συνεχάρη τις ομάδες για την ευαισθησία τους. Όπως υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος, ο τομέας του αθλητισμού του δήμου είναι ένα ζωντανό κύτταρο που δίνει ώθηση και κίνητρα στους νέους να δημιουργούν και να ξεχωρίζουν ενώ δήλωσε ότι τα τουρνουά τόσο του ποδοσφαίρου όσο και του μπάσκετ θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 zonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.