18 Δεκεμβρίου 2012

Σγουρός σε ΠΟΕ-ΟΤΑ: Η «μαφία των σκουπιδιών» τελείωσε με το διαγωνισμό για τα εργοστάσια

Απάντηση δίνει ο πρόεδρος του ΕΣΔΝΑ, περιφερειάρχης Αττικής στην ΠΟΕ-ΟΤΑ, η οποία μέσω ανακοίνωσή της τον κατηγόρησε πως υπερκοστολογεί τα εργοστάσια των σκουπιδιών στην Αττική και αποφάσισε ό,τι αποφάσισε χωρίς να κάνει διαβούλευση με κανένα φορέα (εδώ).

 Όπως λέει ο πρόεδρος του ΕΣΔΝΑ, κάλεσε την Ομοσπονδία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε διάλογο, αλλά αυτή αρνήθηκε. Και «τώρα έρχεται να διαμαρτυρηθεί ότι δεν συζητήσαμε! Και επιλέγει να εκτοξεύσει ύβρεις αντί επιχειρημάτων. Προσπερνώ τις ύβρεις, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες και απαντώ επί της ουσίας των ισχυρισμών της», σημειώνει χαρακτηστικά.


Στην απάντησή του προς την ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο πρόεδρος του ΕΣΔΝΑ κάνει λόγο για «μαφία των σκουπιδιών», η οποία «έχει καθηλώσει επί 30 χρόνια τη διαχείρισή τους στην Αττική στην ταφή και μόνο, και αυτή με το ζόρι. Αποτέλεσμα αυτού είναι η χώρα μας να κατατάσσεται από την ΕΕ στην τελευταία θέση από πλευράς επιδόσεων στη διαχείριση των απορριμμάτων και να επαπειλούμαστε με βαρύτατα πρόστιμα».

«Φαίνεται πως όλα αυτά ενόχλησαν κάποιους. Και, αντί να συμπαρασταθούν στη προσπάθεια που γίνεται, επιδίδονται σε συστηματική παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας. Τους απαντάμε ότι η αλήθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από ανακοινώσεις, που μόνο σε εμπάθεια ή σε ηθελημένη άγνοια των νόμων μπορούν να αποδοθούν», συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και καλεί «την κυβέρνηση να μην κρύβεται και να πάρει θέση. Η διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής είναι μεγάλο ζήτημα και όλοι πρέπει να έχουν ξεκάθαρη και κρυστάλλινη τοποθέτηση».
 aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.