17 Νοεμβρίου 2012

Ποιο το κόστος των εκδηλώσεων;

Έγγραφο αίτημα για τη γνωστοποίηση του κόστους των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Ηρακλείου στο κτήμα Φιξ υπέβαλε ο επικεφαλής του συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Νίκος Μπάμπαλος στον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής ΚΕΑΕΔΗΑ ΟΤΑ Α.Ε. Στη σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρονται τα εξής:

«Ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ Νίκος Μπάμπαλος κατέθεσε εγγράφως ερώτηση - αίτημα προς τον πρόεδρο της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δήμου Ηρακλείου Αττικής ΚΕΑΕΔΗΑ ΟΤΑ Α.Ε. από τις 12 Οκτωβρίου 2012 σχετικά με το κόστος των εκδηλώσεων στο κτήμα Φιξ και ειδικότερα:
“Κύριε πρόεδρε,
Με την υπ’ αριθμόν 183/26-6-12 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανατέθηκαν στην ΚΕΑΕΔΗΑ οι πολιτιστικές δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2012 στο κτήμα Φιξ.
Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε αντίγραφο της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου σας με την οποία αναλάβατε τις πολιτιστικές δραστηριότητες του κτήματος Φιξ, καθώς και αναλυτικό προϋπολογισμό - απολογισμό της εν λόγω ανάθεσης”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.