30 Νοεμβρίου 2012

Διαγωνισμός έρευνας από τη Γενική Γραμματεία Ισότητας

Διαγωνισμό με ερευνητικό αντικείμενο έχει προκηρύξει η Γενική Γραμματεία Ισότητας του Υπουργείου Εσωτερικών. Συγκεκριμένα, το έργο αφορά σε εκπόνηση μελετών, ερευνών και εθνικών εκθέσεων για την υποστήριξη της λειτουργίας του μηχανισμού - δομής παρακολούθησης της «Ισότητας των Φύλων», στο πλαίσιο της πράξης 3.1.4. του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013».

Ο ανάδοχος αναλαμβάνει την αποτύπωση και καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης, την αποτίμηση των επιπτώσεων των δημόσιων πολιτικών στις γυναίκες και τους άνδρες και τη διατύπωση παρεμβάσεων για την ενίσχυση των πολιτικών ισότητας των φύλων σε όλο το εύρος της δημόσιας δράσης, για τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

1) πορνεία, παράνομη διακίνηση και εμπορία γυναικών (trafficking) στην Ελλάδα, 2) το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών στην Ελλάδα, 3) ένταξη της ισότητας των φύλων στη γλώσσα των διοικητικών εγγράφων, 4) επιπτώσεις της κρίσης στις γυναίκες και τα νοικοκυριά στην Ελλάδα. Τέλος, το έργο περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη ηλεκτρονικής εφαρμογής και λειτουργία διαδικτυακής υπηρεσίας. Η εκτιμώμενη αξία εκτός ΦΠΑ ανέρχεται σε 515.000 ευρώ και η προθεσμία παραλαβής των προσφορών ή των αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 21 Ιανουαρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.