29 Νοεμβρίου 2012

Νέος γύρος διάθεσης αγροτικών προϊόντων στη Νέα Ιωνία

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας συνεχίζει την πρωτοβουλία διάθεσης φθηνών αγροτικών προϊόντων στους πολίτες σε συνεργασία με παραγωγούς από διάφορα σημεία της Ελλάδας. Η νέα ημερομηνία διάθεσης  προϊόντων έχει οριστεί για το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στον χώρο του Ο.Τ. 150 (όπισθεν ΚΕΠ Νέας Ιωνίας) και στο Δημοτικό Στάδιο.



Σε αυτά τα δύο σημεία θα διατεθούν λάδι από την Πύλο Μεσηνίας (3 ευρώ το λίτρο σε συσκευασία πέντε λίτρων), μέλι από τη Θάσο (17 ευρώ τα 3 κιλά), ρύζι τύπου νυχάκι από την Ανθήλη Λαμίας (1 ευρώ το κιλό σε συσκευασία πέντε κιλών), φασόλια και ψιλές φακές (2 ευρώ το κιλό σε συσκευασίες των 2,5 κιλών) και αλεύρι (0,60 λεπτά το κιλό, σε συσκευασίες των 10 κιλών)

 Οι παραγγελίες ήδη είναι σε εξέλιξη από την περασμένη εβδομάδα και θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 5 Δεκεμβρίου, ενώ οι αιτήσεις  γίνονται από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο ισόγειο του Δημαρχείου της Νέας Ιωνίας (Αγ.Γεωργίου 40), τα απογεύματα από τις 18:00 μ.μ. έως και τις 20:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας (Λεωφ. Ηρακλείου 264) στο ισόγειο.

Όσοι δεν έχουν κάνει έγγραφη παραγγελία, μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα στους χώρους διάθεσης τους μετά τις 12 το μεσημέρι (εφόσον υπάρχουν). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.