30 Νοεμβρίου 2012

2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης από το Livemedia.gr | 9.12.2012

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Inventics Α.Ε. διοργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 τον 2ο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης Livemedia.gr υπέρ της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.

Ο 2ος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης Livemedia.gr, διάρκειας 6 ωρών (11.00-17.00), θα μεταδοθεί ζωντανά παγκοσμίως από τις εγκαταστάσεις της Ε.Σ.Β.Ε. μέσω των διαδικτυακών καναλιών Livemedia.grκαι Livemedia.com. Καλούμαστε όλοι να στρέψουμε το βλέμμα μας στην Εταιρεία Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και να προσφέρει ο καθένας μας με το δικό του τρόπο, τη σκέψη και τη βοήθειά του, λαμβάνοντας ενεργά μέρος στον Τηλεμαραθώνιο.

Στον ίδιο χώρο, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα εξελίσσεται η καθιερωμένη Εορταγορά της Ε.Σ.Β.Ε. συνοδευόμενη από μουσική, χορό και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η γνωστή δημοσιογράφος Ειρήνη Συράκη, ενώ θα δώσουν το παρών σημαντικές προσωπικότητες της πόλης, καλλιτέχνες από διάφορους τομείς, αθλητές, εκπρόσωποι φορέων, φίλοι και υποστηρικτές της προσπάθειας. Όλοι μαζί ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό: τη συμπαράσταση στα άτομα που έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή αλλά και ανάγκη για καθημερινή στήριξη και αγάπη.

Το σύνολο των εξόδων του Τηλεμαραθωνίου θα καλυφθεί από την Inventics Α.Ε. Το σύνολο των εσόδων θα διατεθεί αποκλειστικά υπέρ των αναγκών της Εταιρείας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος και γι' αυτόν τον λόγο η κατάθεση γίνεται στους λογαριασμούς τραπέζης της ΕΣΒΕ, η οποία έχει αδήριτη ανάγκη από την ουσιαστική συμβολή όλων μας για τη συνέχιση της λειτουργίας της.

AIRETOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.